20ft container kopen

Een 20ft container of een 20 voet container is een zeecontainer maat die veel wordt gebruikt in de transport sector. Dit formaat container is de standaard maat voor container schepen. De demontabele containers van Zelfbouwcontainer zijn iets kleiner, maar hebben wel meer mogelijkheden.

Een goed alternatief dus! Deze containers zijn niet voor niets de populairste keuze in de logistieke wereld. Tegenwoordig worden de containers niet meer alleen gebruikt als transportmiddel. Door de grote van de nieuwe container is er namelijk veel opslagruimte beschikbaar. Bijvoorbeeld voor bandenopslag, archiefopslag of inboedelopslag. Daarnaast kan de demontabele container worden gebruikt als unit voor self-storage bedrijven.


”Of dit nu voor de bouwplaats is, of voor bij je thuis. De zelfbouwcontainers zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate eenvoudig zelf te monteren.”

Bekijk ons aanbod aan containers, plaats een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden van de containers? Neem gerust contact op! Neem contact op door te bellen naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

Filter