Bekijk onze showroom

Bezoek onze showroom

Showroom Bergschenhoek

Adres:
Zelfbouwcontainer Nederland
Warmoeziersweg 20
2661 EH Bergschenhoek

Tel: 085 – 0685 590
Mail:  info@zelfbouwcontainer.nl

Voor je koopt, eerst even kijken?

Een demontabele opslagcontainer is een aankoop die niet over één nacht ijs gaat. Daarom is het handig om eerst het product te bekijken. Daarom hebben wij van Zelfbouwcontainer onze eigen showroom waar je rustig op je gemak alle verschillende modellen kan bekijken.

Zelf hebben wij een achtergrond in de self-storage en opslag faciliteiten, daarom kan je bij ons veel verschillende merken, types en modellen bekijken. Wij laten u graag de verschillen zien tussen al onze modellen. Onze gespecialiseerde medewerkers leiden je graag rond over ons terrein. Daarnaast hebben we altijd warme koffie bij ons klaarstaan, dus kom gezellig langs!

Het grote voordeel van de demontabele materiaalcontainer is dat deze makkelijk meegenomen kan worden op bijvoorbeeld een aanhanger. Mocht je bij onze showroom aangekomen zijn en hebben besloten een demontabele container aan te willen schaffen, is het handig om hiervoor een aanhanger mee te nemen.

Langskomen dat kan altijd!

Onze gespecialiseerde medewerkers staan (bijna) altijd klaar om je alles te laten zien op ons terrein. Je kan bij ons terecht voor een rondleiding op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:30 uur. Dan is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor buiten deze tijden, neem hier wel even contact met ons op.

Ben je de hele week aan het werk en komt het echt niet uit om doordeweeks onze showroom te bezoeken? Dan is het ook mogelijk om op zaterdag tussen 9:00 – 12:00 uur een rondleiding te krijgen, hiervoor moet je wel even een telefonische afspraak maken.

Mocht het voor jou te ver zijn om naar onze locatie in Bergschenhoek af te reizen, dan is het wellicht mogelijk om bij een van onze klanten te kijken naar de demontabele container. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kom snel eens langs!

Ons team staat klaar om u een rondleiding te geven