Landingspagina bedrijfsopslag kopen (mobiel)

Bedrijfsopslag container

Bekijk hieronder onze opzetvideo van de demontabele container, lees verder voor meer informatie of stel je eigen container samen.

Ieder bedrijf wil groeien, maar dit gaat in de meeste gevallen met een gebrek aan ruimte. Er is namelijk meer voorraad nodig, meer administratie, meer goederen. Zelfbouwcontainer heeft hiervoor de oplossing namelijk de demontabele container. Deze container is ideaal voor het (tijdelijk) opslaan van spullen zoals bijvoorbeeld archieven of voorraad. Dit komt omdat de demontabele container in verschillende afmetingen beschikbaar is en omdat de container uitgebreid kan worden met verschillende accessoires zoals stellingen.

Een demontabele container is er in veel verschillende vormen en maten. Zo is een zelfbouw demontabele container beschikbaar in alle RAL kleuren en kan je kiezen uit een enkele of dubbele deur aan de lange zijde of een enkele of dubbele deur aan de korte zijde. Kortom, een container voor iedere inboedel opslag situatie.

Toepassingen

De demontabele opslagcontainer kan afhankelijk van de afmeting van de container zeer snel worden opgebouwd. Hier heb je alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine voor nodig. De gegalvaniseerde panelen zijn van licht materiaal waardoor deze eenvoudig kunnen worden verplaatst en worden gemonteerd aan elkaar en aan de vloer. Daarnaast is het makkelijk om de container weer te demonteren en te verplaatsen met een heftruck.

Huren van een demontabele container

Ben je niet geïnteresseerd in het aanschaffen van een demontabele container, maar ben je wel geïnteresseerd in het huren van een demontabele container op jouw eigen locatie. Dan kan je ook bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie voor het huren van een demontabele container.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een bedrijfsopslagcontainer huurt of koopt, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij op een rij gezet:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 of vul het contactformulier in.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden


Interesse gekregen in een bedrijfs opslagcontainer?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?