Barcontainer op uw sportvereniging!

Heeft u altijd al behoefte gehad aan een extra uitgifte punt bij u op de sportvereniging? Zelfbouwcontainer biedt de oplossing! De barcontainer is ideaal voor op een drukke dag en is daarnaast volledig in uw clubkleuren te realiseren. Vanuit de barcontainer kunt u uw bezoekers voorzien van eten en drinken. Wacht niet langer en maak de 3e helft nog gezelliger op uw sportvereniging!

De voordelen van een barcontainer

Leverbaar in uw clubkleuren

Straalt een unieke sfeer uit

Biedt een extra uitgifte punt voor bezoekers

Multifunctioneel inzetbaar op het terrein

Barcontainer informatie

De barcontainer is de oplossing voor het bieden van een extra uitgifte punt. Daarnaast geeft de barcontainer uw sportvereniging een unieke uitstraling. De barcontainer is onderhoudsvrij en gemaakt van gegalvaniseerd staal. Daarnaast worden al onze barcontainers vanuit de fabriek gepoedercoat, waardoor deze extra beschermd zijn tegen roest. Deze poedercoat kunnen wij in elke RAL-kleur aanbieden, waardoor uw clubkleuren ook te realiseren zijn.

Ook is de barcontainer demontabel en verplaatsbaar. Het verplaatsen van de barcontainer wanneer deze is opgebouwd gaat middels de heftruck kokers of de hijsogen. Voor de veiligheid van uw spullen in de barcontainer zijn de deur en het luifel voorzien van twee cilindersloten.

De barcontainer is in verschillende standaard maten verkrijgbaar, namelijk 3×2 meter en 4×2 meter. Daarnaast bieden wij ook een XL barcontainer aan. Deze is verhoogd en verbreed ten opzichte van het standaard model, ideaal voor als hier mensen hele dagen in werken.

" De barcontainer voorziet iedereen vanaf de 1e tot en met de 3e helft. "


    Meer informatie nodig?


    Interesse gekregen in de demontabele bar container neem dan snel contact met ons op via bovenstaand contactformulier of via de mail info@zelfbouwcontainer.nl. Geen zin om te wachten? Neem contact op via ons telefoonnummer 085 – 0685 590 of via onze chatfunctie.

    Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: