Barcontainer bij poppodium MAX

Barcontainer bij poppodium MAX

Vandaag hebben we met één van de transportteams een demontabele barcontainer geplaatst bij poppodium MAX in Alphen aan de Rijn. Normaal is het de bedoeling dat men de barcontainer zelf opbouwt, maar omdat wij graag een toffe video wilde maken van een opbouw zijn wij voor deze klant druk aan de slag gegaan. De barcontainer stond binnen 90 minuten volledig opgebouwd, dat laat maar eens zien hoe eenvoudig het is om zo’n demontabele barcontainer in elkaar te zetten.

De opbouw van een barcontainer

De barcontainer kan worden opgebouwd zonder zware gereedschappen te gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is een aantal dopsleutels en schroevendraaiers. De panelen zijn met wat mankracht makkelijk in elkaar te klikken. Voor een opbouw is het ideaal als er drie of vier mensen meehelpen met bouwen. Vooral voor de fundering en het dak is het belangrijk dat er drie of vier mensen aanwezig zijn, de zijpanelen zijn eventueel ook met minder mensen te plaatsen.

Een gepersonaliseerde barcontainer

De barcontainer is te bestellen in alle verschillende RAL kleuren, hier hoeft u geen extra geld voor te betalen. De standaard kleuren zijn RAL 9005 (zwart) en RAL 7021 (antraciet). Ook is het mogelijk om de demontabele barcontainers aan elkaar te koppelen, om zo een langere of bredere barcontainer te kunnen maken.

Wilt u meer weten over onze barcontainers? Neem dan een kijkje op onze website! Met vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Dit kan door middel van de chatfunctie op de website of door een mail te sturen naar info@zelfbouwcontainer.nl. Voor dringende vragen kunt u ook bellen naar 085 – 0685 590