Bouw aan een mooie zomer met een bar container

Bouw aan een mooie zomer met een bar container

De zomer is officieel begonnen! Het belooft een mooie zomer te worden met veel zon en tropische temperaturen. Een goed moment om uw tuin, het terras van uw restaurant of het complex van uw sportvereniging eens flink onder handen te nemen. En wellicht uit te bereiden met een demontabele bar container. In deze blog leest u alles over de manier waarop klanten hun bar container hebben gebruikt en ingericht.

Bar container in de tuin

In de zomer zijn we vaak in de tuin te vinden om heerlijk te loungen of om met vrienden en familie te tafelen. Maak uw tuin helemaal zomerproof met een bar container. Want zeg nou zelf, niks is beter dan een gezellige familiedag met een goed gevulde bar container. In één beweging klapt u de luifel open en de bar is klaar voor gebruik. Door de dubbele deur aan de korte zijde kunt u de bar betreden. Via deze weg kunnen er ook gemakkelijk grote dingen, zoals een koelkast, naar binnen gereden worden.

Bar container bij een sportvereniging

Heeft u altijd al behoefte gehad aan een extra uitgifte punt bij u op de sportvereniging? Onze bar container is hiervoor een unieke en praktische oplossing. De bar container is ideaal voor op een drukke wedstrijd- of trainingsdag. Vanuit de barcontainer kunt u uw bezoekers voorzien van een hapje of een drankje. Al onze al bar containers worden vanuit de leverancier gepoedercoat, waardoor deze extra beschermd zijn tegen roest. Deze poedercoat kunnen wij in elke RAL classic kleur aanbieden, waardoor uw clubkleuren ook te realiseren zijn. Bekijk hier hoe een padelvereniging het heeft aangepakt! Wacht niet langer en bereid uw vereniging uit met een extra uitgifte punt en maak de 3e helft nog gezelliger op uw sportvereniging!

Bar container op het terras van een restaurant

Lekker genieten van de zomerse zonnestralen op het terras? Met de hoge temperaturen zijn de terrassen altijd goed gevuld met vele klanten. Creëer een extra uitgiftepunt bij uw restaurant met een bar container. De bar is voorzien van een dubbele deur en luifel dat voorzien is van een slot, het is dus veilig om er spullen in te laten staan. Met onze stellingsets kunnen er planken voor uw producten worden gecreëerd om uw voorraad of bekers te plaatsen. Of voorzie uw restaurant container van een espressomachine en koelkast net als bij Bistrobar Bankoh in Nijmegen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw restaurant.

Bar container kopen bij Zelfbouwcontainer

De bar container van Zelfbouwcontainer kent allerlei verschillende toepassingen. Benieuwd naar hoe deze container in uw situatie toegepast kan worden? Neem contact met ons op via de telefoon 085-0685590, mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: