Demontabele container voor bandenopslag

Bandenopslag demontabele container bij een sportschool

Demontabele container voor bandenopslag

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer is ideaal voor het opslaan van banden, dit komt doordat de demontabele containers van Zelfbouwcontainer beschikbaar zijn in verschillende formaten. Zo heeft Zelfbouwcontainer kleine demontabele containers van 2 x 2 meter beschikbaar voor de bandenopslag van de particulier in zijn/haar tuin. Daarnaast hebben wij ook containers voor grootschalige bandenopslag, bijvoorbeeld onze 6 x 2 meter. Als er nog meer ruimte nodig is voor hebben wij zelfs ook een 5 x 6 meter combinatie container.

Een groot voordeel van de demontabele containers van Zelfbouwcontainer is dat wij verschillende afmetingen beschikbaar hebben, daarnaast bieden wij twee verschillende merken aan. Wij bieden ons standaard merk aan en ons premium merk. Zo is er altijd ruime keuze en de perfecte container voor jouw situatie. Ook hebben wij verschillende accessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld een stellingpakket van 3 platen van 1, 2 of 3 meter, dit is ideaal voor het opslaan van banden die verschillenden groottes hebben. Daarnaast kan er ook gereedschap worden uitgestald voor auto’s en andere motorvoertuigen.

Een ander voordeel aan de demontabele containers van Zelfbouwcontainer is dat deze demontabel zijn en dus heel gemakkelijk te verplaatsen met bijvoorbeeld een heftruck, hijskraan of zelfs met de hand. Hierdoor is flexibiliteit de hoofdzaak, dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat als de bandenopslag op een bedrijventerrein plotseling verplaats moet worden. De volledige container inclusief banden kan dan met een heftruck op en aanhanger worden gelegd en naar de nieuwe locatie worden gebracht. Dit is veel voordeliger ten opzichte van een zeecontainer, waar vaak als deze verplaatst zou moeten er een hijskraan aan te pas moet komen.

Verder is de aanschaf van een demontabele bandenopslag container duurzaam, dit komt vooral door de hoge restwaarde van deze container. Wij van Zelfbouwcontainer doen namelijk ook vaak een demontabele container terug kopen van een klant. Bij goed onderhoud kan een demontabele container nog makkelijk 75% van zijn restwaarde behouden. Daarnaast bieden wij van Zelfbouwcontainer 10 jaar anti roest garantie op ons premium merk. Verder is een demontabele container voor bandenopslag een duurzame aankoop aangezien onze fabriek garandeert dat de container geproduceerd is van 100% gerecycled materiaal.

Daarnaast zijn de demontabele containers voor banden opslag beschikbaar in alle RAL kleuren. Dit kan handig zijn als de container wordt gebruikt voor een bedrijf bijvoorbeeld een auto bedrijf of garage. De container wordt dan gespoten in een RAL classic kleur naar keuze in bijvoorbeeld de kleuren van het bedrijf of een kleur die past bij de kleur van het pand of van de loods. Daarnaast heeft Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie op ons standaard merk en ook op ons standaard merk container in kleur.

Kortom, genoeg redenen om een demontabele container aan te schaffen voor de opslag van banden oftewel bandenopslag. Bekijk de producten in onze webshop voor de beste opslagcontainer voor banden voor jouw situatie. Daarnaast kan je gemakkelijk contact opnemen met klantenservice voor alle vragen over onze containers. Dit kan via ons telefoonnummer 085 – 0685 590 of via ons e-mailadres info@zelfbouwcontainer.nl

Lees hier ook rustig de verschillen terug van tussen ons standaard merk en ons premium merk.

Bekijk hier ook een mooi drone video van een bandenopslag container bij een tankstation