Afhaalloket voor uw winkel tijdens de corona lockdown

demontabele bar container 3 x 2 meter zwart gekleurd

Afhaalloket voor uw winkel tijdens de corona lockdown

Tijdens de tweede lockdown van Nederland doet iedere ondernemer er alles aan om toch open te blijven volgens de regels opgesteld door het RIVM. Hiervoor is het afhaalloket van Zelfbouwcontainer de ideale oplossing om toch de klanten te bedienen terwijl er afstand kan worden gehouden.

Demontabele bar container met luifel te gebruiken als afhaalloket

Een demontabele container met een luifel is ideaal te gebruiken als afhaalloket, dit is ten eerste te danken aan de luifel die op slot kan door middel van twee sloten aan de beide zijdes. Dit zorgt ervoor dat het afhaalloket aan het einde van de dag op slot kan en onbevoegden niet bij de voorraad kunnen. Daarnaast is het afhaalloket gemakkelijk te verplaatsen door middel van een heftruck, een hijskraan of zelfs met de hulp van een paar sterke handen. Verder wordt een afhaalloket van Zelfbouwcontainer in een RAL kleur geleverd naar keuze, bijvoorbeeld in de kleuren van de winkel of van het bedrijf waar de container komt te staan. Ook kan er gecombineerd worden in de kleuren van het loket, hierdoor is (bijna) alles mogelijk. Bijvoorbeeld een zijpaneel in de kleur groen, het dak in de kleur blauw en de luifel in de kleur. Je kan het zo gek nog niet verzinnen of het is mogelijk bij Zelfbouwcontainer Nederland.

Mogelijkheden voor een afhaalloket

Bij Zelfbouwcontainer is er heel veel mogelijk voor het afhaalloket, zo hebben wij drie verschillende modellen. Wij hebben een 3 x 2 meter model, deze is ideaal voor kleine ondernemingen en horeca met een buiten terras. Daarnaast hebben wij het 4 x 2 meter model, deze is net iets groter en geschikt voor grotere terrassen en grotere winkels. Als laatste hebben wij ook nog het XL model 4 x 2 meter, deze is groter en breder. Ideaal als er bijvoorbeeld een koelkast in het afhaalloket moet komen te staan. Verder leveren wij ook veel maatwerk en is zo goed als alles mogelijk bij ons. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden, dit kan via ons telefoonnummer 085 – 0685 590 of via de mail info@zelfbouwcontainer.nl

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Een afhaalloket kopen doe je gemakkelijk bij Zelfbouwcontainer via de website, chat, mail of telefonisch. Wij hebben altijd een ruime voorraad en omdat wij het transport in eigen beheer kunnen wij snel leveren. Vaak als wij de gewilde container op voorraad hebben kunnen wij de container binnen één week leveren.

Bekijk ook onze mooie video’s van afhaallokketten die al geleverd zijn bij onze klanten.