Mobiele toiletten kopen bij Zelfbouwcontainer

De sanitaire unit kan worden gebruikt in veel verschillende situaties, zo kan de mobiele toiletcontainer worden gebruikt als tijdelijke unit tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of een verbouwing, op een bouwplaats tijdens een project of op een bedrijventerrein voor klanten en medewerkers. De mogelijkheden zijn eindeloos en het mobiele toilet leent zicht uitstekend als tijdelijke of permanente oplossing in dit soort situaties.

De voordelen van een mobiele toiletcontainer

De grote voordelen van een mobiele toiletcontainer is natuurlijk dat deze sanitaire unit beschikt over een mobiele toilet en over een wasbak. Daarnaast werkt het met een plug and play principe waardoor de sanitaire unit makkelijk kan worden verplaatst met bijvoorbeeld een heftruck of een shovel. Dit zorgt voor veel flexibiliteit voor de plek waar de unit gebruikt wordt. Zo kan er bijvoorbeeld bij een groot project voor worden gezorgd dat het mobiele toilet altijd op de plaats is waar deze nodig is en kan er efficiƫnter worden gewerkt. Alle reden voor het kopen van een toiletunit.

Een sanitaire unit voor ieder situatie

Een sanitaire unit is geschikt voor iedere situatie waar een mobiele toilet of sanitaire voorziening vereist is of op plekken waar veel verschillende mensen aan het werk zijn die hun behoefte moeten doen. De sanitair unit kan ook nog eens worden gekleurd in alle RAL Classic kleuren, hierdoor past de unit in heel veel verschillende situaties. Bijvoorbeeld een mobiele toilet in de kleuren van het bouwbedrijf, een toiletcontainer of toiletunit in onopvallende kleuren of een sanitaire unit in de kleuren die passen bij de omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatwerk is bij ons ook mogelijk, bijvoorbeeld een sanitaire unit met drie wasbakken en drie toiletten, een sanitaire unit met een douche en een toilet of een sanitaire unit met wc, urinoir en een douche afgescheiden voor mannen en vrouwen. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord om u te voorzien van mobiele toiletten.

Benieuwd geworden naar onze producten bekijk dan de sanitaire units hierboven of bekijk onze andere producten. Vragen over een toiletunit kopen? Neem contact met ons op.

In ons assortiment vindt je:

Waarom een toiletunit kopen bij Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een toiletunit of sanitaire unit huurt of koopt bij Zelfbouwcontainer.nl, verzekert u zich van een aantal zekerheden. Deze zekerheden hebben wij voor u op een rij gezet:

šŸ¤”Wat is een sanitaire unit?

Een sanitaire unit is simpel gezegd een mobiel toilet, ideaal geschikt voor een tijdelijke/permanente toilet voorziening. Bijvoorbeeld op een bouwplaats of tijdens een groot project. Het grote voordeel van de mobiele sanitaire units van Zelfbouwcontainer is dat deze gemakkelijk verplaatst kunnen worden met een heftruck/shovel of met een pompwagen. Daarnaast is het een plug and play systeem waardoor de mobiele sanitaire unit gemakkelijk kan worden geĆÆnstalleerd aan het waternetwerk en leidingsysteem.

Is de sanitaire unit niet helemaal wat u zoekt, geen probleem. Wij bieden een breed assortiment:

Interesse in het product? Bekijk de verschillende varianten op onze website hier. Of neem contact met ons op via ons telefoonnummer 085 – 0685 590, via de mail info@zelfbouwcontainer.nl of via de chat.

šŸš½Hoe kan een mobiele sanitaire unit worden verplaatst?

Het grote voordeel aan de mobiele sanitaire unit is dat deze makkelijk kan worden verplaatst op verschillende manieren. Zo kan de mobiele sanitaire unit worden verplaatst met een heftruck of met een shovel. Dit is vooral erg handig op een bouwplaats of tijdens een verbouwing voor de verplaatsing van de tijdelijke/permanente toilet of douche voorziening.

Daarnaast kan de mobiele sanitaire unit ook worden verplaatst met een pompwagen, dit is ook erg handig op een bouwplaats of tijdens een verbouwing omdat er dan geen zwaar vervoer nodig is. Ook kan de sanitaire unit makkelijker op de juiste plaats worden gezet met meer precisie als een heftruck of een shovel.

Bekijk de verschillende modellen op onze website hier.

Als u nog vragen heeft over de verschillende manieren van het verplaatsen van de mobiele sanitaire unit, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer 085 – 0685 590, via de mail info@zelfbouwcontainer.nl of via onze chat op de website. Onze medewerkers staat voor u klaar en helpt u graag.

 

šŸ›’Waarom een sanitaire unit kopen bij Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer heeft veel verschillende voordelen op het gebied van demontabele containers en ook sanitaire units, deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

  • Zelfbouwcontainer hanteert de laagste prijs garantie op het gebied van demontabele containers opslag oplossing en ook op het gebied van sanitaire unit
  • Onze klanten service medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden
  • Wij leveren direct uit onze voorraad, hierdoor zijn levertermijnen kort
  • Wij hebben ons eigen transport en leveren de product zelf bij u af, daarnaast bieden wij service tijdens de levering
  • Er is bij ons veel maatwerk mogelijk, neem contact op voor de beste oplossing voor uw situatie

Kortom genoeg redenen om bij Zelfbouwcontainer te bestellen, daarnaast beantwoorden we uw vragen graag als u die heeft. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 085 – 0685 590, via de mail info@zelfbouwcontainer.nl of via onze chat op de website.