Over de demontabele container open lange zijde

Het merk FOCO® komt in zijn oorsprong uit twee Engelse woorden: FOldable COntainer. Wat in het Nederlands Opvouwbare container betekend. Dit omschrijft het product want in principe kan de container opgevouwen worden in een bouwpakket en kan de container uitgevouwen worden in een mooie opslagcontainer.

De voordelen van een open lange zijde container

Waar onze andere containers een enkele of dubbele deur aan de lange of korte zijde hebben, heeft  deze container een volledig open lange zijde. Dit houdt in dat de 4 meter zijde, op twee steunpalen, na helemaal open is. Hierdoor kan deze container makkelijk beladen worden via de zijkant met materialen die niet door de normale containerdeuren passen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pallets die met een heftruck naar binnen gereden kunnen worden om zo uw materialen op te slaan.

De container is voorzien van een stevige vloer en de twee steunpalen zorgen voor extra stevigheid voor bijvoorbeeld uw fietsenschuur, overkapping of houtopslag. Daarnaast is dit product eenvoudig te verplaatsen met een hijskraan of heftruck. Dit is mogelijk doordat de container als bouwpakket wordt geleverd en voorzien is van heftruckkokers en hijsogen. De container wordt compleet geleverd met vloer,  wanden, dak en steunpalen. Kortom, de perfecte oplossing voor een tijdelijke of permanente ruimte aan huis of op een bedrijventerrein.

Waar kan de container voor gebruikt worden?

De open lange zijde container kan worden gebruikt in vele verschillende situaties. Denk hierbij aan een fietsenstalling, motorstalling, berging voor haardhout of zelfs als opening voor uw veranda. Zie hieronder wat voorbeelden.

Specificaties van de open lange zijde container

De container is beschikbaar in de afmeting 4 x 2 meter, ook wel 16ft container genoemd. Het wordt geleverd als bouwpakket bestaande uit vijf panelen twee steunpalen, waarbij het dak- en vloerpaneel Staalblauw gekleurd zijn. Het bouwpakket is eenvoudig in elkaar te zetten, zonder dat hier groot gereedschap voor nodig is.

Waarom een demontabele container open lange zijde kopen bij Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele container van het merk FOCO®, deze containers hebben allemaal de laagste prijs garantie in hun klassement. Daarnaast zijn de meeste containers standaard bij ons op voorraad, jij hoeft dus nooit lang te wachten op de levering van de container. Verder hebben wij een klantenservice die jou van al je vragen kan ontdoen. Wil jij weten wat de beste afmeting is voor jouw project, of ben je benieuwd naar de verschillende kleur mogelijkheden? Vraag het onze klantenservice of neem contact met ons op, wij helpen jou graag!