Waarom een mobiele box kopen?

Een mobiele box kan ideaal gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Zo kan deze box worden gebruikt om tuinspullen op te slaan zoals kussens en gereedschap. Het kleine formaat van deze box zorgt ervoor dat deze niet zoveel ruimte in beslag neemt.

De box is afgesloten met twee sloten zodat de spullen die erin opgeslagen zijn extra veilig zijn. Een mobiele box kopen is dan ook een goede investering omdat deze boxen relatief weinig kosten. Ook bieden wij van Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie, zo betaalt jij nooit te veel.

De vele toepassingen van de mobiele box

De mobiele box kan voor nog veel meer zaken worden gebruikt naast het gebruik in de tuin. De box wordt ook heel vaak gebruikt als nachtleveringskluis. Nu weet niet iedereen wat dat is, dus dit zullen we uitleggen. Een nachtleveringskluis is geschikt voor bedrijven of particulieren die vaak bezoek krijgen van leveringsdiensten zoals PostNL. Deze bezorgers leveren hun pakketten dan af bij het adres, maar hier is niet altijd iemand aanwezig om de pakketten aan te nemen. Door de nachtleveringskluis kunnen de bezorgers gewoon leveren door die pakketten in de kluis neer te leggen, zodat de geadresseerde deze kan ophalen wanneer hij of zij dat wilt.

De voordelen van een mobiele box

Er zijn naast bovengenoemd nog meer voordelen aan de mobiele box deze hebben wij op een rijtje gezet:

  • De box is leverbaar in alle RAL classic kleuren, zodat deze past bij de stijl van het huis, tuin of bedrijf
  • De boxen zijn uit voorraad leverbaar of kunnen afgehaald worden op één van onze locaties, vraag wel eerste de huidige voorraad na
  • Er zijn twee verschillende maten mogelijk, zo is de mobiele box helemaal samengesteld naar wens
  • Wij bieden de laagste prijs garantie van Nederland, hierdoor betaal jij nooit te veel

Schroom niet om contact op te nemen met ons

Ben jij geïnteresseerd in de mobiele box van ons of zijn er nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan elke dag klaar en helpen jou graag. Daarnaast kunnen wij jou van deskundig advies voorzien over de mobiele box. Zodat jouw behoeftes zo veel mogelijk vervuld worden.