De opvangbak voor gevaarlijke stoffen

De opvangbak voor gevaarlijke stoffen is zeer geschikt voor bedrijven die chemische vaten op willen slaan. Het is geschikt voor elke vorm van opslag die past op de opvangbak. De afmetingen zijn 73 cm(L) x 69cm(B) x 35 cm(H). De opslagcapaciteit van de opvangbak is ca. 200L. Er bevindt zich een rooster van topkwaliteit gegalvaniseerd staal op de lekbak zodat de gevaarlijke stoffen er veilig doorheen kunnen komen.

De opvangbak voor gevaarlijke stoffen is door het gegalvaniseerde staal zowel buiten alles binnen te gebruiken en zal niet gaan roesten. Verder bieden wij nog één jaar lang garantie op de lekbak omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van het product. Wij leveren alleen top kwaliteit opvangbakken en daarbij zorgen wij voor de best mogelijke service omdat wij onze klantrelaties zeer belangrijk vinden.

Waarom de lekbak makkelijk te verplaatsen is?

De lekbak weegt met rooster erbij ca. 40kg. Dit betekent dat de lekbak door één of twee personen makkelijk te verplaatsen is. Door zijn omvang kan het wel wat onhandig zijn om alleen te doen. Vandaar dat er ook een 2de optie is om de lekbak mee te verplaatsen en dat is met de heftruck. Dit is mogelijk door de heftruckkokers die zich aan de onderkant van de lekbak bevinden. Zo kan je hem eenvoudig op jouw terrein plaatsen waar je dan ook wilt.

Op de opvangbak voor gevaarlijke stoffen kunnen een of twee vaten die eventueel op een kleine pallet staan. De opvangbak is sterk en kan tot 200kg dragen. Hierdoor is hij geschikt voor grote vaten met gevaarlijke stoffen en dus ideaal voor bedrijven en fabrieken.

Waarom een opvangbak voor gevaarlijke stoffen van Zelfbouwcontainer.nl?

Wij van zelfbouwcontainers garanderen voor jou op opvangbak voor gevaarlijke stoffen de laagte prijsgarantie. Daarnaast leveren wij de opvangbak of opvangbakken in heel Nederland en België. Door onze grote voorraad aan opvangbakken kunnen wij jouw opvangbak uitzonderlijk snel leveren.

Ook staan onze medewerkers altijd voor jou klaar, mochten er vragen hebben zijn over de opvangbak voor gevaarlijke stoffen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen graag!

Tot slot leveren wij de opvangbak voor gevaarlijke stoffen volledig gemonteerd dus hier hoeft verder niets aan te gebeuren. Wij willen compleet ontzorgen en een zo prettig mogelijke ervaring geven bij het bestellen van een opvangbak voor gevaarlijke stoffen.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een container met lekbak huurt of koopt, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij op een rij gezet: