Opbouw van de gereedschap container

Voor de opbouw van de gereedschap container is alleen simpel handgereedschap nodig. De container beschikt over heftruckgleuven en kraanogen zodat hij ook met de heftruck of hijskraan makkelijk te verplaatsen is. Wil je de gereedschap container graag op een andere plek zien staan? Dan kan je hem gemakkelijk uit elkaar halen, en de onderdelen stuk voor stuk verplaatsen. Deze gereedschap container is dus ideaal voor onder andere de werkplek, bouwplaats, noem het maar op!

Voor elke type opslag is de gereedschap container van Zelfbouwcontainer de oplossing. Voor permanente en/ of tijdelijke opslag. Doordat de gereedschap container demontabel is en de accessoires gericht zijn op gemak, kan je dit alles opzetten in nog geen 20 minuten! Hier helpen wij jou graag mee. Onze medewerkers staan voor service, je hoeft alleen maar aan te wijzen waar de gereedschap container moet komen staan!

De demontabele werkplaats container

De demontabele werkplaats container van Zelfbouwcontainer is in alle kleuren te verkrijgen. Met deze werkplaats container heeft u altijd en overal een mobiele werkplaats. Ook is de werkplaats container in de moeilijkste plekken neer te zetten.

De container is te voorzien van werkbank, stellingen, opbergkasten en elektra en is perfect om neer te zetten op bouwterreinen, of gewoon bij jou thuis. Het is erg makkelijk om de werkplaats container te verplaatsen met een heftruck of een kraan. Daarnaast is de werkplaats container gedemonteerd makkelijk mee te nemen op een aanhangwagen met een BE rijbewijs.

Accessoires voor de gereedschap container

Doordat er accessoires bij zitten zoals de metalen stellingen, magneet lamp en anti-inbraak slot kan je hem inrichten zoals jij zelf graag wilt of in het donker te werk gaan en de container ook nog eens met gerust hart achter laten. De stalen planken zijn goed om al uw inventaris netjes te sorteren. Verder zijn de stalen planken in hoogte verstelbaar, pure flexibiliteit dus.

Verder is het ook mogelijk om een magnetische lamp met 2 stroompunten op te hangen zodat u altijd licht heeft in uw werkplaats container. Tevens is het mogelijk om een oprijplaat te installeren zodat u ook dingen naar binnen kan rijden in uw werkplaats container. Daarbij zijn er premium gereedschapshangers om uw tools in uw demontabele werkplaats container op te hangen en ze goed te kunnen sorteren.

Gereedschap container naar uw wens

Wilt u graag een gereedschap container maar bent u nog niet zeker wat slim is om te doen qua inrichting? Kom langs voor koffie en een goed gesprek met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder om uw wens te vervullen met een mooie maar vooral opgeruimde gereedschap container!

Top kwaliteit werkplaats container

Over de kwaliteit van de werkplaats container hoeft u zich geen zorgen te maken. De werkplaats container wordt geleverd met een OSB houten vloer met een draag vermogen van 500kg/m2. Voor een werkplaats container is dit meer dan genoeg.

De wanden zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal wat u ervan verzekert dat er niemand binnen komt. Daarnaast kan er nog een anti-inbraak veiligheidsbalk of extra slot op de gereedschap container geplaatst worden.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een werkplaats container huurt of koopt, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij op een rij gezet:

Kenmerken van de gereedschap container: