Een materiaalcontainer voor iedere situatie

Een gekleurde opslagcontainer is volledig demontabel. Dit betekent dat tijdens transport de containers gemakkelijk vervoerd kunnen worden met een BE rijbewijs. De container past achterop een trailer en is zelf gemakkelijk te demonteren. Daarnaast is er veel aan te passen aan het type deur. Zo kan je een container kopen met een enkele of dubbele deur aan de korte zijde en/of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Kortom, een container voor elke situatie!

Daarnaast hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar waaronder: stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een container in elke RAL kleur aanbieden.
Dit betekent dat de container in de kleur van je bedrijf, of juist in een schutkleur kan worden gespoten om zo te zorgen dat deze precies bij je past. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Wil je liever huren? Dat kan ook!

In ons assortiment vindt je:

Snel, zelf monteren

De demontabele opslagcontainer in kleur kan afhankelijk van de afmeting van de container zeer snel worden opgebouwd. Hier heeft u alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine voor nodig. De gegalvaniseerde en gekleurde panelen zijn van licht materiaal waardoor deze eenvoudig kunnen worden verplaatst en worden gemonteerd aan elkaar en aan de vloer. Daarnaast is het makkelijk om de container weer te demonteren en te verplaatsen met een heftruck.

”De mogelijkheden voor een demontabele zelfbouw container zijn eindeloos.”

Metalen opslag container voor extra ruimte

Een opslagcontainer kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Zo kan de demontabele container worden gebruikt voor inboedelopslag in een self-storage bedrijf. Daarnaast kan de opslagcontainer worden gebruikt als tuinhuis voor particulieren. Eenmaal geplaatst is het zeer makkelijk de kleurencontainer weer te verplaatsen met behulp van een heftruck of hijskraan. Dit kan doormiddel van de heftruckkokers en hijsogen aan de bovenkant.

”De gekleurde demontabele containers zijn beschikbaar in alle RAL kleuren.”

Kies voor een groendak!

Wilt u meehelpen om Nederland zo duurzaam mogelijk te krijgen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een groen dak. Deze daken zijn speciaal ontwikkeld voor de demontabele containers van Zelfbouwcontainer en helpen onder andere goed bij de isolatie.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een materiaalcontainer huurt of koopt, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij op een rij gezet:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Koop of huur een bouwcontainer

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een materiaalcontainer of bouwcontainer bij ons kopen of huren? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder. Bel naar 085-0685590 of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

🎨Wat is een gekleurde container

Wat is een demontabele gekleurde container?

Een demontabele container is simpel gezegd een container die demontabel is. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in alle RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van Nederland. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zelfbouwcontainer biedt de volgende producten aan:

Als er verder nog vragen zijn, neem contact met ons op

🖌️In welke kleur kan een demontabele container geleverd worden?

Onze demontabele containers zijn er in veel verschillende kleuren, onze demontabele containers in kleur worden gespoten in de door u uitgekozen RAL kleur. Wij kunnen gekleurde containers leveren in alle RAL classic kleuren. Hieronder een aantal voorbeelden:

Daarnaast zijn alle andere RAL classic kleuren ook nog eens mogelijk, mocht u een andere kleur wensen dan een RAL classic kleur neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of een kleur die het meest overeen komt.

🧑‍🎨Waarom zou ik een gekleurde container kopen als ik deze ook zelf kan verven?

Onze gekleurde demontabele container worden tijdens het productieproces gespoten in de fabriek. Verder om de kleur te beschermen hebben wij speciaal materiaal om krassen te verwijderen. Als u de container zelf kleurt kunnen wij de garantie van de demontabele container niet garanderen.

🎨Waarom zou ik een demontabele container in kleur bestellen?

Een demontabele container in kleur heeft natuurlijk een meerprijs, maar in veel gevallen is het mooier om een container in kleur te bestellen. Bijvoorbeeld een container in bedrijfskleuren of in de kleuren groen of zwart als het gaat om een tuinhuis.

🎨Zijn alle modellen demontabele containers beschikbaar in kleur?

Jazeker, alle standaard modellen zijn in iedere RAL kleur beschikbaar. Maatwerk is niet altijd mogelijk, maar meestal wel. Vraag ons hiervoor naar mogelijkheden.