Over het merk FOCO®

Het merk FOCO® komt in zijn oorsprong uit twee Engelse woorden: FOldable COntainer. Wat in het Nederlands Opvouwbare container betekent. Dit omschrijft het product want in principe kan de container opgevouwen worden in een bouwpakket en kan de container uitgevouwen worden in een mooie opslagcontainer.

De voordelen van een FOCO® Staalblauw Container

De FOCO® container is net zoals een demontabele container, wat betekent dat het een aantal grote voordelen heeft ten opzicht van een reguliere zeecontainer. De container is namelijk lichtgewicht en makkelijk op te bouwen zonder hulp van zwaar gereedschap, er is enkel een schroevendraaier, een set moersleutels en boor nodig. Verder kan de FOCO® Container gemakkelijk verplaatst worden met een hijskraan, heftruck/shovel of met een paar sterke handen. Daarnaast is de container gemaakt van gegalvaniseerd staal en is er een extra laag poedercoating aangebracht op de gekleurde delen. Dit zorgt ervoor dat de FOCO® container onderhoudsvrij is en niet gaat roesten. Om dit te waarborgen krijgt u van ons 1 jaar lang anti-roest garantie.

Waar kan de container voor gebruikt worden?

De FOCO® container kan gebruikt worden voor allerlei verschillende doeleinden. Zo kan de container dienen als extra opslagruimte in de tuin of op een bedrijventerrein. Ook kan de container worden gebruikt als werkplaats, hier hebben wij ook nog extra accessoires voor namelijk de stelling pakketten. Deze pakketten bestaan uit drie planken van 1, 2 of 3 meter en kan jij naar wens in hoogte verstellen. Handig als er verschillende spullen in de container staan met verschillende groottes. Verder kan de container ook worden gebruikt voor de opslag van fietsen of motoren, hier zijn ook de stellingen weer handig dingen zoals gereedschap of een kettingslot neer te leggen zodat jij er makkelijk bij kunt. Een ander mooie accessoire voor fiets en/of motoropslag is de oprijplaat, deze zorgt ervoor dat jij gemakkelijk je fiets of motor in de container kan zetten.

Afmetingen van de FOCO® Container

De FOCO® container is beschikbaar in onze standaard afmetingen, dit zijn van 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter. Voor de grotere opslag hebben wij ook containers beschikbaar in de maten 5 x 2 meter en 6 x 2 meter. Deze laatste twee maten zijn ook nog eens extra hoog, namelijk 2,24 meter hoog. Perfect voor de opslag van grotere objecten die net te klein zijn voor een standaard opslag container, deze maten zijn vergelijkbaar met de maten van een regulier 20ft zeecontainer.

Kies voor een groendak!

Wilt u meehelpen om Nederland zo duurzaam mogelijk te krijgen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een groen dak. Deze daken zijn speciaal ontwikkeld voor de demontabele containers van Zelfbouwcontainer en helpen onder andere goed bij de isolatie.

Waarom een FOCO® container kopen bij Zelfbouwcontainer

Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele container van het merk FOCO®, deze containers hebben allemaal de laagste prijs garantie in hun klassement. Daarnaast zijn de meeste containers standaard bij ons op voorraad, jij hoeft dus nooit lang te wachten op de levering van de container. Verder hebben wij een klantenservice die jou van al je vragen kan ontdoen. Wil jij weten wat de beste afmeting is voor jouw project, of ben je benieuwd naar de verschillende kleur mogelijkheden? Vraag het onze klantenservice of neem contact met ons op, wij helpen jou graag!