De voordelen van een demontabele fietsenstalling

Een demontabele fietsenstalling is ideaal geschikt voor de opslag van fietsen, opslag van scooters of de opslag van brommers. De fietsenstalling zorgt ervoor dat deze droog blijven in tijden van regen of sneeuw. Een ander groot voordeel van de fietsenberging is dat wij er garant voor staan dat deze minstens 10 jaar roestvrij blijft. Mocht het toch voorkomen dat de fietsenstalling toch gaat roesten in deze periode neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel een nieuwe krijgt of dat er voor een andere passende oplossing wordt gezorgd.

Daarnaast beschikt de demontabele fietsenstalling over alle TUV certificaten voor de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten. De stalling is volledig demontabel en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen met een heftruck, hijskraan of zelfs met behulp van een paar sterke handen. Ook is de fietsenstalling gemaakt van volledig gegalvaniseerd staal van maar liefst 0,8mm dik. De montage gaat ook heel snel door middel van het schuif/klik of schroeven en bouten systeem, dit kan zonder hulp van zwaar gereedschap.

Mogelijkheden fietsenhok

De mogelijkheden van de demontabele fietsenstalling zijn zo goed als eindeloos. Dit komt omdat de fietsenstalling standaard beschikbaar is in de maten 3×2 meter en 6×2 meter. Daarnaast kan de demontabele fietsenstalling in een RAL kleur naar keuze worden geleverd, dit tegen een meerprijs. Verder doen wij regelmatig maatwerk en staan wij in nauw contact met onze fabriek, hierdoor kunnen wij speciale modellen gemakkelijk produceren tegen een lage prijs.

Fietsenberging in de tuin zonder gezeur

De Fietsenopslag ontzorgt op verschillende manieren. Zo is de fietsenberging tuin de sterkste in zijn soort, dit komt vooral door de 10 jaar anti roest garantie en het materiaal van maar liefst 0,8 mm gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het transporteren van een deze fietsen container gemakkelijk doordat het geleverd wordt in een bouwpakket die op een aanhanger vervoerd kan worden.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Op uw bouwterrein of bedrijfsterrein gebeurt er altijd wel iets. Uw demontabele container moet uw opgeslagen materialen beschermen tegen externe factoren. De demontabele container moet daarom bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en moet ook tegen een stootje kunnen.

Zelfbouwcontainer levert enkel demontabele containers gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u altijd verzekerd bent van goede kwaliteit. Het leveren van kwaliteitsmateriaal staat bij ons op nummer een, maar koopt of huurt u bij ons een demontabele fietsenstalling dan profiteert u ook van:

 

In ons assortiment vindt je:

Wat kan ik kopen bij Zelfbouwcontainer?

De grootste specialisatie van Zelfbouwcontainer is de demontabele container. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in veel RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van Nederland. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kan ik een demontabele fietsenstalling zelf in elkaar zetten?

Een demontabele fietsenstalling van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk wordt. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

  1. De panelen van de demontabele fietsenstalling losmaken van het pakket
  2. De vloer op de juist plaatst leggen
  3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele fietsenstalling met de schroeven en bouten
  4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
  5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele fietsenstalling
  6. De deur in de demontabele fietsenstalling monteren

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

  • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
  • 13 mm moersleutel
  • 19 mm moersleutel
  • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele fietsenstalling, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele fietsenstalling. Neem dan contact met ons op.

De transportkosten staan niet op de website, wat kost de levering?

Naast dat jij geheel gratis het product op kan halen bij één van onze afhaallocaties is het ook mogelijk om de het product te laten bezorgen. Dit doen wij doormiddel van ons eigen transport. Wij rijden over het algemeen met pick-ups met een aanhanger of met een vrachtwagen. Wij rekenen hiervoor transportkosten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van waar de fietsenstelling geleverd dient te worden en hoeveel fietsenstellingen er bezorgd moeten worden berekenen wij dit achteraf.  U kunt contact met ons opnemen om deze kosten na te vragen of een bestelling plaatsen en dan worden de transportkosten op de factuur gezet.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Allereerst willen wij jou dan hartelijk bedanken voor de bestelling. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de levering, wij gaan dan samen met jou het juiste moment bepalen om de fietsenstelling te leveren. Moet het niet geleverd worden en kom je het ophalen? Dat is ook geen probleem, wij zullen jou dan vragen wanneer je het product op kunt halen en waar.