De voordelen van een demontabele fietsenstalling

Een demontabele fietsenstalling is ideaal geschikt voor de opslag van fietsen, opslag van scooters of de opslag van brommers. De fietsenstalling zorgt ervoor dat deze droog blijven in tijden van regen of sneeuw. Een ander groot voordeel van de demontabele fietsenstalling is dat wij er garant voor staan dat deze minstens 10 jaar roestvrij blijft. Mocht het toch voorkomen dat de fietsenstalling toch gaat roesten in deze periode neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel een nieuwe krijgt of dat er voor een andere passende oplossing wordt gezorgd.

Daarnaast beschikt de demontabele fietsenstalling over alle TUV certificaten voor de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten. De stalling is volledig demontabel en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen met een heftruck, hijskraan of zelfs met behulp van een paar sterke handen. Ook is de fietsenstalling gemaakt van volledig gegalvaniseerd staal van maar liefst 0,8mm dik. De montage gaat ook heel snel door middel van het schuif/klik systeem, dit kan zonder hulp van zwaar gereedschap.

Mogelijkheden demontabele fietsenstalling

De mogelijkheden van de demontabele fietsenstalling zijn zo goed als eindeloos. Dit komt omdat de fietsenstalling standaard beschikbaar is in de maten 3×2 meter en 6×2 meter. Daarnaast kan de demontabele fietsenstalling in een RAL kleur naar keuze worden geleverd, dit tegen een meerprijs. Verder doen wij regelmatig maatwerk en staan wij in nauw contact met onze fabriek, hierdoor kunnen wij speciale modellen gemakkelijk produceren tegen een lage prijs.

Fietsenopslag zonder gezeur

De demontabele fietsenstalling ontzorgt op verschillende manieren. Zo is de demontabele fietsenstalling de sterkste in zijn soort, dit komt vooral door de 10 jaar anti roest garantie en het materiaal van maar liefst 0,8 mm gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het transporteren van een deze fietsen container gemakkelijk doordat het geleverd wordt in een bouwpakket die op een aanhanger vervoerd kan worden.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Op uw bouwterrein of bedrijfsterrein gebeurt er altijd wel iets. Uw demontabele container moet uw opgeslagen materialen beschermen tegen externe factoren. De demontabele container moet daarom bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en moet ook tegen een stootje kunnen.

Zelfbouwcontainer levert enkel demontabele containers gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u altijd verzekerd bent van goede kwaliteit. Het leveren van kwaliteitsmateriaal staat bij ons op nummer een, maar koopt of huurt u bij ons een demontabele container dan profiteert u ook van: