Een opslagcontainer voor elk materiaal

Een chemische unit van Zelfbouwcontainer is beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo zijn er chemische units van 2 x 2 meter tot en met milieu containers tot en met 6 x 2 meter. Daarnaast is er veel mogelijk met de deur. Bijvoorbeeld een enkele of een dubbele deur aan de korte zijde en/of een enkele of een dubbele deur aan de lange zijde. Wilt u een chemische unit in uw eigen bedrijfskleuren? Alle RAL kleuren zijn beschikbaar op onze webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos voor de chemische milieu containers.

In ons assortiment vindt je:

Gasflesopslag

De chemische units zijn speciaal gemaakt voor de gasflesopslag, dit komt omdat de chemische unit beschikt over een lekbak, mocht één van de gasflessen in de gasflesopslag gaan lekken. Daarnaast beschikt de chemische unit over extra stalen zijplaten voor versteviging. Daarnaast is er veel ruimte in de chemische unit om gasflessen te plaatsen en te ordenen. Kortom veilige opslag voor gasflessen van iedere soort.

Buiten opslag van gevaarlijk stoffen

De chemische unit van Zelfbouwcontainer zijn ideaal voor het opslaan van chemische of brandbare stoffen in de buitenlucht. Als je gevaarlijke stoffen binnen opslaat gaat dit vaak gepaard met gemeente eisen voor ventilatie en brandbescherming. Het buiten plaatsen van milieu containers met een stalen lekbak voor gevaarlijke stoffen is dus zeer voordelig en het is ook nog eens veiliger!

”De opslag containers voor gevaarlijke stoffen zorgen voor veilige opslag beschermd tegen lekken en brand.”

Magazijn uitbreiding met een chemische unit

Een magazijn opslag gevaarlijke stoffen container zorgt voor veilige uitbreiding van uw magazijn. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de chemische unit te verplaatsen met een heftruck of met een hijskraan, dit is te danken aan de heftruckkokers die zich boven aan de container bevinden en aan de hijsogen die zich onder de container bevinden.

”De chemische containers van Zelfbouwcontainer maken het uitbreiden van gevaarlijke stoffen opslag gemakkelijk.”

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een materiaalcontainer huurt of koopt, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor je op een rij gezet:

Koop of huur een gevaarlijke stoffen container

Bent je overtuigd van de voordelen en wil je direct een materiaalcontainer of gevaarlijke stoffen container bij ons kopen of huren? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder. Bel naar 085-0685590 of vul het contactformulier in.