Voordelen van het gebruik van barcontainers op festivals

 1. Mobiliteit: Barcontainers zijn gemaakt van robuuste materialen en zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst. Dit maakt het eenvoudig om een festival kraam op verschillende locaties binnen het festivalterrein te plaatsen, afhankelijk van de behoeften en het aantal bezoekers.
 2. Veelzijdigheid: Barcontainers als festival kraam kunnen worden aangepast en ingericht om aan de specifieke behoeften van een festival te voldoen. Of het nu gaat om het serveren van drankjes, snacks of zelfs als informatiepunt, een evenementen kraam kan flexibel worden aangepast aan verschillende functies.
 3. Branding en promotie: festival kraampjes bieden de mogelijkheid om opvallende branding en promotiemateriaal toe te voegen. Duidelijke en aantrekkelijke visuals kunnen helpen om de aandacht van bezoekers te trekken en hen te laten weten wat er wordt aangeboden.
 4. Efficiënte indeling: Barcontainers hebben vaak een compacte indeling, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Met goede planning kunnen er meerdere verkooppunten in één festival kraam worden gecreëerd, waardoor er efficiënt kan worden gewerkt.
 5. Bescherming tegen weersinvloeden: Barcontainers bieden bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. Dit zorgt ervoor dat de verkopers en producten beschermd blijven, ongeacht de weersomstandigheden. Ideaal voor festivalkraampjes.

 

 

Waarom een marktkraam maken?

De afmetingen van een marktkraam kunnen variëren, afhankelijk van het type markt en de specifieke eisen van de organisator. Over het algemeen zijn de standaard  marktkraam afmetingen ongeveer 4 meter lang, 2 meter breed en 2 of 2,20 meter hoog. Dit biedt voldoende ruimte voor het presenteren en verkopen van producten. Het is echter altijd belangrijk om de specifieke richtlijnen en voorschriften van de marktorganisator te raadplegen, omdat deze kunnen variëren.

Onze barcontainers zijn o.a. te leveren in 4×2 meter, de ideale marktkraam afmeting als alternatief voor een standaard marktkraam. Is dit niet de juiste afmeting, dan denken wij graag met u mee. Het is namelijk ook mogelijk om de barcontainers, die dienen als marktkraam met andere afmetingen bij ons aan te schaffen .

Niet alleen zijn barcontainers een ideaal alternatief voor festivalkraampjes, maar is het ook een geweldige oplossing voor een festivalkraam. Dit komt zoals eerder al benoemt door hun mobiliteit, veelzijdigheid en bescherming tegen weersinvloeden. Verder is de container erg gemakkelijk te demonteren en scheelt het qua tijd in op- en afbouw niet heel veel.

 

Accessoires om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Ten eerste is het handig om stelling pakketten aan te schaffen als de container wordt gebruikt voor opslagdoeleinden en gemakkelijke toegang tot je spullen wilt. Deze stellingen zorgen ervoor dat de ruimte in de container optimaal wordt benut. Zelfbouwcontainer heeft stellingen van 1, 2 en 3 meter lang en worden geleverd in pakketten van 3 stellingen van hetzelfde formaat inclusief bijbehorende armen.

Verder kan het erg zwaar zijn om  grote en/of zware objecten met een kar naar de container te verplaatsen, een oprijplaat biedt een handige uitkomst. Het vergemakkelijkt het laden en lossen van spullen in bijvoorbeeld een evenementenkraam.

Tevens is het mogelijk om verlichting toe te voegen aan bijvoorbeeld de demontabele festivalkraampjes. Dit is vooral handig als je een festival kraam op donkere plekken gebruikt of als je ‘s avonds toegang tot de kraam nodig hebt. Verlichting zorgt voor een beter zicht en maakt het gemakkelijker om je spullen te vinden. Echter is het vanwege de bewerking van de container belangrijk dat er niet geboord wordt in het metaal. Daarom levert Zelfbouwcontainer de future ball lampen die magnetisch werken.

Ten slotte bieden wij nog Inbraakbeveiliging accessoires aan om o.a. een eetkraam op een festival veiliger te maken na sluitingstijd. Er zijn meerdere inbraakbeveiliging accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan extra beveiligings sloten, wat op zichzelf al een extra afschrikkend effect heeft. Deze accessoires helpen om ongewenste toegang tot de container te voorkomen en je spullen te beschermen.

Met deze accessoires kun je jouw festival kraampjes aanpassen aan jouw specifieke behoeften en zorgen voor een efficiënte en veilige opslagoplossing.

 

Ontdek onze showroom

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een buiten kantine? Neem een kijkje op onze website, neem telefonisch contact met ons op via 085-0685590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl. Liever de snelbouwcontainer bekijken? Kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. Of vul het contactformulier in.

 

De voordelen van het bedrijf zelfbouwcontainer

 1. Grote voorraad demontabele containers: Het bedrijf heeft altijd een grote voorraad containers beschikbaar vanwege de beschikbare ruimte. Dit betekent dat klanten vaak direct kunnen kiezen uit verschillende maten en types containers, zonder lang te hoeven wachten.
 2. Toegespitst transport: Het transport van de containers is volledig toegespitst op het leveren van containers. Dit zorgt ervoor dat de levertijden kort zijn en dat klanten snel de bestelde containers ontvangen.
 3. Interessante aanbiedingen: Door de grootschaligheid van het bedrijf kan het regelmatig interessante aanbiedingen bieden aan klanten. Dit betekent dat klanten kunnen profiteren van speciale prijzen en deals.

Al met al biedt het bedrijf zelfbouwcontainer een ruime keuze aan containers met snelle levertijden, interessante aanbiedingen en een laagste prijsgarantie, wat het voor klanten aantrekkelijk maakt om hier hun containers aan te schaffen.

Verder in ons assortiment vindt je:

 

🔍Wat is het voordeel van een demontabele festival kraam?

Het grote voordeel van een demontabele container is dat de container in een bouwpakket geleverd wordt. Hierdoor kan de container naar wens gemonteerd en gedemonteerd worden. Daarnaast zorgt de leverwijze ervoor dat de levering en het transporteren van de festival kraam makkelijker en goedkoper kan. Binnen een festival is de container ook in zijn geheel te verplaatsen met een heftruck door middel van de heftruck kokers.

🔍Hoe kan ik een offerte aanvragen voor een festival kraam?

Neem een kijkje in onze webshop voor de verschillende producten, voeg deze toe aan de offerte lijst en vraag hierna een vrijblijvende offerte bij ons aan. Mocht u liever persoonlijk de offerte aanvragen en eventueel nog wat vragen stellen? Dat kan, u kunt ons bereiken via 085-0685590 en één van onze specialisten zal u te woord staan om een persoonlijke oplossing voor u te vinden. Het is uiteraard ook mogelijk om te mailen, dat kan naar info@zelfbouwcontainer.nl.

🔍Hebben jullie een showroom?

Wij hebben twee locaties om de containers te bezichtigingen, één hoofdkantoor in Bergschenhoek en een kleinere locatie in roosendaal. Echter zouden wij u adviseren om te festival container te komen bezichtigen in Bergschenhoek waar u elke werkdag op maat geholpen kan worden. Laat het even van tevoren weten als bij ons langs wilt komen.

🤷🏼‍♂️Kan ik een demontabele festival kraam zelf in elkaar zetten?

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk wordt. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

 1. De panelen van de demontabele container losmaken van het pakket
 2. De vloer op de juist plaatst leggen
 3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele container met de schroeven en bouten
 4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
 5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele container
 6. De deur in de demontabele container monteren

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

 • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
 • 13 mm moersleutel
 • 19 mm moersleutel
 • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele container, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele container. Neem dan contact met ons op.

Waarom is een demontabele festivalkraam voordeliger dan een zeecontainer kraam?

De festivalkraam van Zelfbouwcontainer is demontabel. Wat betekent dat deze een slagje kleiner is dan een originele zeecontainer, maar ook minder staal en onnodige extra’s bevat die een zeecontainer nodig heeft voor zwaar transport via zee. De demontabele festival kraam is dus een stuk voordeliger terwijl het precies dezelfde functie heeft als andere kramen. Het feit dat deze van staal is gemaakt betekent ook dat de container een stuk duurzamer is dan enkele alternatieven. De container kan ik bijna elke RAL classic kleur geleverd worden waardoor u de container precies kan veranderen in de kleur die het beste bij het festival past!

Kan de festival kraam aangepast worden naar wens?

De festival kraam kan worden aangepast naar uw eigen wensen. Vanuit Zelfbouwcontainer kunnen wij de afmeting leveren die u wenst in de RAL classic kleur die uw voorkeur heeft. Echter zien wij veel klanten die de container de uistraling extra bijzonder maken door middel van het aanbrengen van hout aan de buitenkant of andere manieren om het uiterlijk van de kraam nog feestelijker of praktischer te maken. Benieuwd naar enkele voorbeelden? Neem contact op met onze specialisten, deze zullen u verder kunnen helpen.