In ons assortiment vindt je accessoires voor:

Een veilige en verzorgde container

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer moet natuurlijk netjes en veilig blijven. Hiervoor zijn de inbraakbeveiliging accessoires en de stellingen de juiste oplossing voor. Met de stellingen pakketten zorg je ervoor dat de spullen die je in de container worden opgeslagen netjes en verzorgd kunnen worden uitgestald. Daarnaast zorg je met de verschillende veiligheidsaccessoires ervoor dat naast het standaard slot er nog meer zekerheid is dat niemand van buitenaf bij de container kan komen. Als laatste maakt Zelfbouwcontainer het u makkelijker om de container te bereiken met van karren. Dit kan door de container uit te breiden met een oprijplaat.


”De accessoires van zelfbouwcontainer zorgen ervoor dat de demontabele containers netter en veiliger worden”

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een materiaalcontainer huurt of koopt, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor je op een rij gezet:

Koop of huur een bouwcontainer

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct accessoires voor een demontabele container bij ons kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder. Bel naar 085-0685590 of vul het contactformulier in.