Over een 20ft container

Een 20ft container is ideaal om een ruime opslagruimte te creëren. De container biedt een goede oplossing voor allerlei opslagproblemen en is makkelijk op te bouwen, zowel voor particulieren als in het bedrijfsleven.

De voordelen van een 20ft container

De 20 voet container is volledig te personaliseren, alle RAL kleuren zijn beschikbaar, de hoeveelheid luifels is variabel en de locatie van één of meerdere luifels is aan uw zelf! Een 20ft container is makkelijk te monteren en demonteren, de 20 voet container beschikt over optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen.

”De mogelijkheden voor een demontabele zelfbouwcontainer zijn eindeloos.”

Waar kan de 20ft container voor gebruikt worden?

De 20ft container is 6 bij 2 meter en kan worden gebruikt in vele verschillende situaties. Denk hierbij aan een fietsenstalling, motorstalling, berging voor haardhout, afvalcontainers of gereedschap!

De 20ft container is beschikbaar in de afmeting 6 x 2 meter, 20ft of terwijl 20 voet heeft de grote van een zeecontainer. De 20 voet container van Zelfbouwcontainer is niet geschikt om te functioneren als zeecontainer. De 20ft container wordt geleverd als bouwpakket bestaande uit vijf panelen twee steunpalen, waarbij het dak- en vloerpaneel Staalblauw gekleurd zijn. Het bouwpakket is eenvoudig in elkaar te zetten, zonder dat hier groot gereedschap voor nodig is.

Waarom een demontabele 20ft container kopen bij Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele container van het merk FOCO®, deze containers hebben allemaal de laagste prijs garantie in hun klassement. Daarnaast zijn de meeste containers standaard bij ons op voorraad, jij hoeft dus nooit lang te wachten op de levering van de container. Wij van Zelfbouwcontainer denken verder dan alleen de ouderwetse opslagmogelijkheden/ Wij leggen niet alleen de focus op de opslag, maar vooral op het gebruiksgemak voor de klant. Onze visie is om de klant te ontzorgen van al zijn problemen omtrent opslag en het ultieme gemak te bieden. Dit doen wij door middel van het leveren en opzetten van top kwaliteit demontabele container. Verder hebben wij een klantenservice die jou van al je vragen kan ontdoen. Wil jij weten wat de beste afmeting is voor jouw project, of ben je benieuwd naar de verschillende kleur mogelijkheden? Vraag het onze klantenservice of neem contact met ons op, wij helpen jou graag!

In ons assortiment vindt je: