Waarom 20ft container kopen van Zelfbouwcontainer?

Wanneer je een 20ft container huurt of koopt bij Zelfbouwcontainer.nl, verzeker je jezelf van een aantal voordelen. Deze zekerheden hebben wij voor je op een rij gezet:

  • De laagste prijsgarantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Snelle levertijden
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Afmetingen van de 20 voet container

De 20ft container van Zelfbouwcontainer heeft een afmeting van ongeveer 6 meter lang, 2 meter breed en bijna 2 meter hoog. De containers hebben een inhoud van ruim 22 kubieke meter. Deze Zelfbouwcontainer is compact en biedt een goede oplossing voor allerlei opslagproblemen. Deze container van Zelfbouwcontainer heeft de afmetingen van een zeecontainer en is hiernaast ook nog eens demontabel.

Kleuren en deuren

Daarnaast is er veel aan te passen aan het type deur van de containers. Zo kunt u een container kopen met een enkele of dubbele zijdeuren aan de korte zijde en/of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Kortom, een container voor elke situatie!

Maar ook op het gebied van kleuren is er veel keuze. Je kunt helemaal zelf een keuze maken uit een verscheidenheid aan RAL kleuren. Wat je maar wilt! Misschien wil je een zeecontainer in de kleuren van je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daardoor ben je in de gelegenheid om hem geheel te customizen.

20ft container makkelijk hanteerbaar

Deze demontabele containers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Tevens zijn de demontabele opslag containers snel op te bouwen. Maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De opslagcontainers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik.

In welke situatie is een demontabele 20ft container nog meer geschikt?

Als u tijdelijk of permanent uw goederen wil opslaan op privéterrein en bedrijfsterrein is een 20ft of 20 voet container zeer geschikt. Maar de opslagcontainers zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo gebruiken onze klanten de demontabele opslagcontainer van Zelfbouwcontainer.nl als schuur, fietsenstalling, carport, opslag voor tuingereedschappen, nachtverblijf voor bijvoorbeeld waakhonden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden op te noemen.

Vele toepassingen van de 20ft container

Zo kan een 20ft container worden gebruikt voor opslag tijdens verhuizingen en/of als schuur aan huis. Daarnaast worden de containers ook vaak gebruikt voor opslag op de werkvloer van bouwbedrijven en bedrijven die werken met een 24 uursservice. Tevens is de Zelfbouwcontainer interessant voor self-storage bedrijven als storage unit.

Metalen opslag container voor extra ruimte

Een 20ft container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Zo kan de demontabele container worden gebruikt voor inboedelopslag in een self-storage bedrijf. Daarnaast kan de materiaalcontainer worden gebruikt als tuinhuis voor particulieren. Eenmaal geplaatst is het zeer makkelijk de zelfbouw container weer te verplaatsen met behulp van een heftruck of hijskraan. Dit is te danken aan de handige hijsogen en heftruckkokers.

”Een demontabele 20ft container kan worden gebruikt voor verschillende opslagmogelijkheden.”

Snel extra bergruimte

Een Zelfbouwcontainer voorziet je in no-time van extra opbergruimte. Deze extra ruimte geeft een hoop extra ruimte voor jezelf of je bedrijf. Het grote voordeel van de Zelfbouwcontainer is dat de container volledig demontabel is. Dit betekent dat het als pakket gemakkelijk te transporteren is en op minder makkelijk bereikbare plekken kan worden neergezet!

”Een Zelfbouwcontainer is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslagmogelijkheden. Een Zelfbouwcontainer is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Snel zelf monteren en weer demonteren

De demontabele 20ft container kan, afhankelijk van het formaat van de container, zeer snel worden opgebouwd. Hier heb je alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine voor nodig. Zulk gereedschap heeft iedere man (binnen handbereik), toch?

De gegalvaniseerde panelen zijn van licht materiaal waardoor deze eenvoudig kunnen worden verplaatst en worden gemonteerd aan elkaar en aan de vloer. Zo simpel als de Zelfbouwcontainer te monteren is, zo makkelijk is het ook om de container weer te demonteren en te verplaatsen met een heftruck.

Op onze website vind je een aantal instructievideo’s waarin we je in detail uitleggen hoe je de containers opbouw en afbouwt. Bekijk die gerust. Wanneer je er niet uit komt kun je altijd contact met ons opnemen.

”De mogelijkheden voor een demontabele zelfbouw container zijn eindeloos.”

Uitgebreid assortiment

Voor ieder type Zelfbouwcontainer hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar. Waaronder stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een Zelfbouwcontainer in de door jou gewenste kleur aanbieden. In onze webshop zie je een overzicht van de beschikbare RAL-kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je liever huren? Dat kan ook!

In ons assortiment vind je:

Kies voor een groendak!

Wilt u meehelpen om Nederland zo duurzaam mogelijk te krijgen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een groen dak. Deze daken zijn speciaal ontwikkeld voor de demontabele containers van Zelfbouwcontainer en helpen onder andere goed bij de isolatie.

Transportservice van Zelfbouwcontainer.nl

Standaard leveren wij onze Zelfbouwcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Gouda. Wij kunnen, indien gewenst, de Zelfbouwcontainer ook bij je thuis of op het werk afleveren en voor je opbouwen. Daardoor heb je daar zelf geen omkijken naar.

Het transport doen wij volledig in eigen beheer, je doet zaken met één partij. Je krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Zelfbouwcontainer.nl

Showroom in Bergschenhoek

Wij beschikken over een ruim opgezette showroom in Bergschenhoek waar je de containers kunt bekijken en natuurlijk testen. Op deze locatie vind je een verscheidenheid aan containers. Bij de showroom zijn ze standaard allemaal op voorraad. Zodoende kun je ze na het maken van een keuze dus meteen meenemen!

Koop of huur een bouwcontainer

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een 20ft materiaalcontainer of bouwcontainer bij ons kopen of huren?